Nu kan vi pusta ut!

Efter 3 dagar på hjärngymmet kan vi nu lägga årets Deltalift Open till handlingarna. Det blev  en fin årgång med nya ingredienser såsom nya deltagare, ny spelplats, ny segrare, ny hemsida, men med samma stabila bas av trogna deltagare och medarbetare som tidigare.

Dagen i dag kan användas till en väl förtjänad vilodag eller en dag för att få gjort det som inte hanns med under tävlingsdagarna. Några långväga deltagare kanske tog en extra natt på Hotel Tylösand och hinner eventuellt doppa fötterna i havet innan hemfärd.

Varma gratulationer till årets suveräna segrare av Deltalift Open 2012:

GM Emanuel Berg

Gratulationer till alla övriga som vann priser

Tack till alla deltagre som det gjorde tyngsta arbetet (3406 timmars  sammanlagt tänkande om hela betänketiden använts), tack till Hotel Tylösand för en härlig inramning, tack till familjen Filipsson som sliter med detta inför, under och efter, tack till Mikael Lövskog för praktisk datahjälp, tack till IA Johan Berntsen som skipade rättvisa, tack till Henrik Hansen för den nya proffsigare hemsidan och tack till Anders N Hansen som fixat med livesändningarna och gjort ”partiarbetet”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>