NU LADDAR VI UPP

På torsdag 29 maj startar årets Deltalift på Hotel Tylösand.

Det ser ut som att det kan bli deltagarrekord i Deltalift Open med flera spelare som har varit med samtliga gånger men också flera intressanta nya namn som det skall bli kul att lära känna lite bättre.

Dessutom startar vi upp Harplinge Mini Open som ser ut att bli en blandning av många unga framtidslöften blandat med några mer rutinerade spelare.

Vi har haft problem under söndagen med hemsidan men nu fungerar allt som det ska igen, nu kan man också se deltagarna under chessresults.com.

I år kommer vi att kunna sända sammanlagt 18 livebräden. Fördelningen kommer att bli 15 st bräden på Deltalift Open, 2st på Harplinge Mini Open. Dessutom kommer vi att använda ett bräde som vi väljer ut.( Arrangörens val). Ett stort tack till Växjö SK och Malmö Schack Förbund som ställer upp med bräden. Utan Anders Hansens kunnande hade detta inte varit möjligt.

Glöm inte bort att anmäla er till Hallands Öppna Blixt-DM som spelas på söndagen den 1 juni där ni har chansen att förutom förstapriset på 5 000 kr också kan skaffa er ett Elo-tal i blixt. För mer info se inbjudan på http://halmstadschack.se/filer/hallanddm_red.pdf

Magnus

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>