Påskhälsning

Kul att se att ni är på hugget och anmäler er tidigt (50 st redan anmälda) till årets upplaga av Deltalift Open/Mini Open.

Glöm inte våra nyheter för i år.                                                                                    Mini Open med samma betänketid som Deltalift Open ett bra sätt för bla. juniorer att få spela en öppen turnering. På söndagen efter Deltalift Open och Mini Open så kommer vi att arrangera en blixt-turnering. Där vår ambition är att ELO-registrera den för att kunna skaffa ELO-tal i blixt.

Hotellet är snart fullbelagt (10 rum kvar 12/4-14). Dessa är reserverade till spelare i Deltalift Open. Uppge Deltalift vid bokning (endast telefonbokning). Övrigt närliggande boende är Tylebäck och First Camp (10 min promenad från spellokalen)

Som det ser ut nu så kommer vi inte att spela i den stora konferenslokalen i år. Utan vi kommer att hålla till i de lokaler vi var i 2012.

Vill även passa på att önska Lycka till i Norrköping för de spelare som ska delta där.

GLAD PÅSK, Magnus Filipsson Harplinge SS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>