1 månad kvar

Nu är det bara 1 månad kvar till 11:e starten av Delta Lift Open och 1:a starten av Harplinge Mini Open. Nu har vi passerat 70 deltagare.

För er som vill spara 50 kronor på startavgiften passa på och anmäl er senast den 1 maj. Därefter är det ordinarie startavgift 450 kr.

Anmäl er gärna till Hallands Öppna Blixt-DM som går av stapeln på söndagen efter Delta Lift Open. Startavgiften är reducerad med 50 kr för spelare som deltagit under Delta Lift Open eller Harplinge Mini Open. Anmälan till blixten ska ske till daniel@svensksmak.se.

Magnus

Påskhälsning

Kul att se att ni är på hugget och anmäler er tidigt (50 st redan anmälda) till årets upplaga av Deltalift Open/Mini Open.

Glöm inte våra nyheter för i år.                                                                                    Mini Open med samma betänketid som Deltalift Open ett bra sätt för bla. juniorer att få spela en öppen turnering. På söndagen efter Deltalift Open och Mini Open så kommer vi att arrangera en blixt-turnering. Där vår ambition är att ELO-registrera den för att kunna skaffa ELO-tal i blixt.

Hotellet är snart fullbelagt (10 rum kvar 12/4-14). Dessa är reserverade till spelare i Deltalift Open. Uppge Deltalift vid bokning (endast telefonbokning). Övrigt närliggande boende är Tylebäck och First Camp (10 min promenad från spellokalen)

Som det ser ut nu så kommer vi inte att spela i den stora konferenslokalen i år. Utan vi kommer att hålla till i de lokaler vi var i 2012.

Vill även passa på att önska Lycka till i Norrköping för de spelare som ska delta där.

GLAD PÅSK, Magnus Filipsson Harplinge SS