Känns det som våren kommit?

Gräset blir grönare och grönare. Fåglarna lämnar fågelborden och klarar sig på egen hand. Trädgårdarna skall ses över. Om  lite mer än 2 månader kulminerar allt med att Tylösand Hotel öppnar sina dörrar och bjudar in oss till spel med bräderna uppställda på bord med vita dukar. Det är snart dax för den 11. upplagan av DELTALIFT OPEN!

Det är en hel del nytt för i år:

Söndagen efter att Deltalift Open är färdigspelat vigs åt Hallands Öppna Blixt DM 2014. Arrangör är Halmstads Schacksällskap tillsammans med Hallands Schackförbund. Anmälan sker separat enligt inbjudan på http://halmstadschack.se/filer/hallanddm_red.pdf

Flera stärka spelare har redan anmält sig!

Vi kommer att få elektriska DGT- klockor på alla bord. Därmed blir det lagt på tid för varje drag. Se inbjudan för detaljer.

Parallellt med huvudtävlingen arrangerar vi Harplinge Mini Open som är öppen för nordiska spelare på upptill 1600 i ranking. Ange i meddelandefältet om du vill delta i den tävlingen.

Efter tävlingarna står sommaren för dörren med bland annat SM i Borlänge och Politiken Cup i Helsingör.

Missa då inte vårt arrangemang, Du får sparring och inspiration av minst 6 stormästare och blir då väl förberedd inför dessa tävlingar.

Varmt välkomna.